شما الان اینجا هستید: خانه / مجله/ فوائد مصرف طالبی در دوران بارداری (قسمت دوم)
h 654
i 0
S 0

فوائد مصرف طالبی در دوران بارداری (قسمت دوم)


فوائد مصرف طالبی در دوران بارداری (قسمت دوم)

کارشناس ترجمه آقای صابری / 18 مرداد 1396 ساعت 23:30

مادر > دوره بارداری > تغذیه

در ادامه مقاله قبلی، به برخی از فوائد مصرف طالبی در دوران بارداری اشاره می کنیم.

6. سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

ویتامین C به شما کمک می کند تا در دوران بارداری، بدن تان در مقابل عفونت های خفیف مانند سرفه، سرماخوردگی و آنفلوآنزا مقاومت داشته باشد. این ویتامین برای رشد سالم جنین و تقویت سیستم ایمنی بدن او ضروری است. نوشیدن آب طالبی به تامین ویتامین C بدن کمک می کند. همچنان، کاروتنوئیدهای موجود در طالبی با مبارزه با بسیاری از بیماری های خطرناک مانند سرطان باعث تقویت سیستم ایمنی بدن مادر و فرزند می شود.

7. با یبوست مقابله می کند.

آب بسیار زیاد موجود در طالبی به پیشگیری از کاهش آب و الکترولیت های بدن کمک می کند. خاصیت سرمایی طالبی حرارت بدن را کنترل می کند به همین دلیل باعث پیشگیری از بروز یبوست (که یکی از مشکلات رایج در دوران بارداری است) می شد.

8. ویتامین B1 بسیاری از مشکلات بارداری را درمان می کند.

از فوائد تیامین یا ویتامین B1 که در طالبی وجود دارد این است که همزمان با مقابله با چندین مورد از مشکلات دوران بارداری، به شکل گیری سیستم عصبی مرکزی بدن کودک شما نیز کمک می کند. در سه ماهه اول بارداری، این ویتامین به کنترل حالت شدید تهوع صبحگاهی کمک می کند. همچنین بعد از زایمان، این ویتامین باعث بهبود کیفیفت شیر مادر می شود.

9. فشار خون بدن را تنظیم می کند.

طالبی حاوی پتاسیم است که در تمام مدت بارداری نوسانات فشار خون بدن مادر را منظم می سازد.

10. برای زنان باردار دارای اضافه وزن یک ایده آل است.

اضافه وزن دوران بارداری احتمال زایمان زودرس و فشار خون بالا را افزایش می دهد. مقدار کالری موجود در طالبی بسیار ناچیز است به همین سبب جایگزین بسیار مناسبی برای غذاهای چرب می باشد. طالبی یک خوراکی بدون چربی و بدون کلسترول است.

11. به هضم غذا کمک می کند.

طالبی به هضم شدن غذایی که می خورید کمک می کند. مصرف این میوه، باعث مصون ماندن از بروز سوزش، اسیدی شدن و نفخ معده می شود.

در ادامه مقاله قبلی، به برخی از فوائد مصرف طالبی در دوران بارداری اشاره می کنیم.

6. سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

ویتامین C به شما کمک می کند تا در دوران بارداری، بدن تان در مقابل عفونت های خفیف مانند سرفه، سرماخوردگی و آنفلوآنزا مقاومت داشته باشد. این ویتامین برای رشد سالم جنین و تقویت سیستم ایمنی بدن او ضروری است. نوشیدن آب طالبی به تامین ویتامین C بدن کمک می کند. همچنان، کاروتنوئیدهای موجود در طالبی با مبارزه با بسیاری از بیماری های خطرناک مانند سرطان باعث تقویت سیستم ایمنی بدن مادر و فرزند می شود.

7. با یبوست مقابله می کند.

آب بسیار زیاد موجود در طالبی به پیشگیری از کاهش آب و الکترولیت های بدن کمک می کند. خاصیت سرمایی طالبی حرارت بدن را کنترل می کند به همین دلیل باعث پیشگیری از بروز یبوست (که یکی از مشکلات رایج در دوران بارداری است) می شد.

8. ویتامین B1 بسیاری از مشکلات بارداری را درمان می کند.

از فوائد تیامین یا ویتامین B1 که در طالبی وجود دارد این است که همزمان با مقابله با چندین مورد از مشکلات دوران بارداری، به شکل گیری سیستم عصبی مرکزی بدن کودک شما نیز کمک می کند. در سه ماهه اول بارداری، این ویتامین به کنترل حالت شدید تهوع صبحگاهی کمک می کند. همچنین بعد از زایمان، این ویتامین باعث بهبود کیفیفت شیر مادر می شود.

9. فشار خون بدن را تنظیم می کند.

طالبی حاوی پتاسیم است که در تمام مدت بارداری نوسانات فشار خون بدن مادر را منظم می سازد.

10. برای زنان باردار دارای اضافه وزن یک ایده آل است.

اضافه وزن دوران بارداری احتمال زایمان زودرس و فشار خون بالا را افزایش می دهد. مقدار کالری موجود در طالبی بسیار ناچیز است به همین سبب جایگزین بسیار مناسبی برای غذاهای چرب می باشد. طالبی یک خوراکی بدون چربی و بدون کلسترول است.

11. به هضم غذا کمک می کند.

طالبی به هضم شدن غذایی که می خورید کمک می کند. مصرف این میوه، باعث مصون ماندن از بروز سوزش، اسیدی شدن و نفخ معده می شود.

مادر > دوره بارداری > تغذیه
1396/05/18
کارشناس ترجمه آقای صابری
کارشناس مامایی خانم احسانی
S s s s s s 0
o j k q

اگر مایل هستید، می توانید مطلب فوق را با دوستانتان به اشتراک بگذارید

مطالب مرتبط

اگر نظری یا سؤالی در مورد مطلب فوق دارید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. ما نکات شما را با دقت می خوانیم.

نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
متن نظر
کد امنیتی